Pienen toimiston edut.
Suuren toimiston mahdollisuudet.

Meitä on kolme ja siihen on syynsä. Haluamme olla tekijöitä ja vastata työmme laadusta suoraan asiakkaillemme. Näin monet väärinymmärrykset ovat vältettävissä ja päätökset syntyvät äkkiä. Pieni toimisto mahdollistaa myös monipuoliset yhteistyökumppanit. Saamme aina parhaat tekijät varmistamaan työn onnistumisen. Selkeä brändi, hyvä design ja tunteita herättävä viestintä erottuu. Tämä on meidän näkemys, toivottavasti myös sinun.

Keltainen polkupyörä
Numero

Brändistrategia

Brändistrategia on suuntaviiva kaikelle tekemiselle. Brändillä luodaan merkitystä, kilpailuetua, vahvistetaan luottamusta ja luodaan arvoa toiminnalle. Sen pohjana on aito, syvempi ymmärrys toiminnastasi ja tyyli millä kerrot tarinaasi.

Numero

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen suunnittelu on työmme näkyvin osa ja yksi tärkeimmistä tekijöistä ensivaikutelman luomisessa. Päämäärämme on luoda tunnistettava, helposti muistettava sekä johdonmukainen kokonaisuus tukemaan brändisi tarinaa ja strategiaa.

Numero

Viestinnän toteutus

Kun brändistrategia ja visuaalinen identiteetti ovat valmiina, jatkuu viestintä ja viestintämateriaalien suunnittelu johdonmukaisena kaikissa tarvittavissa kanavissa. Kaikkea emme suinkaan tee itse, vaan valikoimme aina parhaat yhteistyökumppanit työhön.

Ikoni

Kolmen voima

Vaganza on kolmen ystävän perustama suunnittelutoimisto. Olemme keskittyneet brändistrategiaan, visuaaliseen suunnitteluun ja viestinnän toteuttamiseen.